Albanian Language (Shqip)

Poema e shpëtimit

Download


Jezus Ti vdiqe mbi një kryq
Sërish u ngrite t’na shpëtosh
Më fal tani për cdo mëkat
Bëhu miku im Zot, Shpëtimtar
Jetën time ma ndrysho
Dhe më ndihmo t’jetoj për Ty

All Versions & Translations